Styrelsen

Kids Futures styrelse arbetar helt ideellt. Läs mer om styrelsen nedan.

Styrelsen:

Ordförande: Karolin Kral: Karolin arbetar som kurator inom primärvården. Hon har under 4 år arbetat i Sydostasien med internationellt utvecklingssamarbete, 1 år i Vietnam för en NGO och 3 år för ILO i Thailand. Har haft tidigare styrelseuppdrag i en stiftelse samt i en lokalförening i Svenska Freds- och skiljedomsföreningen.

Vice ordförande: Moa Rindell: Moa är utbildad elevresurs och barnskötare och arbetar som pedagog inom fritids och skola med barn med funktionsvariationer. Hon är också engagerad inom thaiboxning.

Kassör: Pirjo Väisänen: Pirjo är gymnasieekonom och arbetar i resebranschen med flyg- och hotellkalkylering. Är även produktägare för företagets försäljningssystem och arbetar mycket med systemutveckling. 

Ledamöter:

Gunilla Bergh: Gunilla är utbildad folkhälsovetare och har jobbat med internationellt utvecklingssamarbete i cirka 15 år på Sida, WHO och UNDP. Hon är nu engagerad i ideell sektor i Sverige där hon bland annat ger ACT-utbildning till föräldrar i socialt utsatta situationer.

Pim Kwampaiboon: Pim är en influencer och driver podcast, youtubekanal och ett instagramkonto. Hon är också projektledare på Fryshuset.

Sofia Svensson: Sofia är utbildad mediyogaterapeut och kundaliniyogalärare. Hon driver sin egen yogastudio och utbildar sig i hathayoga i Thailand. Hon har tidigare haft styrelseuppdrag i ett föräldrakooperativ.

Suppleanter:

Chalisa Klampaiboon: Chalisa är född och i Thailand och uppvuxen i Sverige. Hon har en fil.kand. i barn- och ungdomsvetenskap och studerar nu till studie- och yrkesvägledare och arbetar deltid. Hon är aktiv inom det thailändska föreningslivet i Sverige. 

Katarina Selin: Katarina arbetar som gruppchef inom kommun. Är utbildad inom design och sömnad och har haft egen sömnadsatelje. Utöver hantverksutbildning är hon kulturvetare, och har en magisterexamen med antropologi som huvudämne. Katarina är berest i Syodostasien.