Organisation

Vårt Team

Kids Futures Styrelse – vi arbetar helt ideellt. Just nu samarbetar vi med Kids Ark Thailand, Kids Ark USA och Carolina Sinisalo.

Karolin

Ordförande

Karolin arbetar som psykoterapeut inom primärvården. Hon är utbildad socionom och leg psykoterapeut. Hon har också en master i internationellt socialt arbete. Intresset för utvecklingssamarbete har funnits lång tid tillbaka.  Hon har tidigare arbetat med internationellt utvecklingssamarbete varav 3 år för International Labour Organisation i Thailand.

”Jag engagerar mig i Kids Future för att barnen är det viktigaste som finns. Och jag vill, för mina barn och andras barns skull, arbeta för en schysstare framtid för fler. Vi kan och vi ska förändra framtiden”.

Pim

Vice ordförande

Pim är influencer. Du hittar henne på Youtube, Instagram och Tik Tok. Hon  har ett starkt socialt engagemang för kidsen i orten och för barnen i Thailand. 

”Jag har alltid brunnit för att alla barn ska få samma chans i livet och genom mitt engagemang i Kids Future kan jag bidra till det”.

Pirjo

Kassör

Pirjo är den som suttit längst i Kids Futures styrelse. Hon är vårt institutionella minne då hennes kunskap om föreningen är ovärderlig. Pirjo arbetar annars inom resebranschen sedan många år.

”Genom mitt engagemang i Kids Future får jag möjlighet att arbeta för människor med minoritetsbakgrund vilket jag alltid velat göra. Att barn och unga får en bra start i livet är grundläggande och här ser jag att Kids Future gör skillnad”

Johanna

Ledamot

Johanna arbetar som kurator inom primärvården. Hon är utbildad journalist och socionom. Har tidigare arbetat som journalist på SVT. Som socionom har hon arbetat mot våld mot kvinnor och barn. Hon har erfarenhet från frivilligsektorn och socialtjänsten både som handläggare och i chefspositioner. Hon studerar nu psykoterapeutprogrammet på Stockholms universitet.

”Jag vill arbeta för en jämlik värld, och genom Kids Future kan jag vara med och bidra till det”.

Annika

Ledamot

Annika arbetar med familjehemsvård inom socialtjänsten och är utbildad socionom. Hon har tidigare arbetat på bank. 

Annika var med i Kids Futures första styrelse och är nu tillbaka. 

“Jag vill engagera mig i Kids Future eftersom jag brinner för barns och ungas utveckling och för att Thailand ligger mig varmt om hjärtat.  Jag har även besökt Kids Ark i Thailand och vet att vi gör skillnad “

Ingrid

Ledamot

Ingrid har arbetat under många år med produktutveckling och inköp inom inredningsbranschen. På så vis kom hon 2015 i kontakt med Kids Ark Foundation Thailand i samband med ett textilt designprojekt och fick även möjligheten att besöka Kids Ark och även på plats träffa barnen i byarna i deras fritidshem och skola.

“Att alla skall få en bra start i livet borde vara en självklarhet. Jag engagerar mig i Kids Future för att vi tillsammans kan bidra till att fler barn och ungdomar får möjligheten till det.”

Linda

Ledamot

Linda arbetar i byggbranschen och har under de senaste 8 åren haft en ledande funktion där hennes största drivkraft har varit att få skapa förutsättningar för medarbetarna och vara delaktig i deras utveckling.
 
“Jag ser fram emot att samarbeta med olika människor för att skapa bättre förutsättningar för våra barn genom Kids Future. Jag tror på att tillit, delaktighet och ansvar skapar engagemang!”
 

Kristin

Ledamot

Kristin är psykiatrisjuksköterska som jobbar inom primärvården och har tidigare arbetat länge inom psykiatrin. Hon har alltid haft ett engagemang och intresse för människor. Att resa och uppleva världen är ett stort intresse och Thailand ligger henne varmt om hjärtat.
 
“Som ny i styrelsen ser jag fram emot att bidra till att fler barn får det bättre”.

Moa

Suppleant

”Jag har valt att engagera mig i Kids Future för att tillsammans är vi starka och jag vill tro på en värld där vi arbetar för att alla ska kunna ha det precis så bra som möjligt. Att barnen får vara fria och växa upp med tillgång till möjligheter som de kanske annars skulle gå miste om, det är viktigt.”

Trang

Suppleant

Vaccant

Ledamot/Suppleant

Om du är intresserad av att ta plats i styrelsen som ledamot eller suppleant, ta kontakt med oss via kontaktformuläret nedan eller via mejl  info@kidsfuture.se.

Kontakta oss

Tack för att du kontaktar oss vi återkopplar så fort vi hinner.