Organisation

Vårt Team

Kids Futures Styrelse – vi arbetar helt ideellt. Just nu samarbetar vi med Kids Ark Thailand, Kids Ark USA och Carolina Sinisalo.

Karolin

Ordförande

Karolin arbetar som kurator inom primärvården. Hon är utbildad socionom med en magister i internationellt socialt arbete. Just nu läser hon psykoterapeutprogrammet på Stockholms Universitet. Intresset för utvecklingssamarbete har funnitssedan lång tid tillbaka.  Hon har tidigare arbetat med internationellt utvecklingssamarbete varav 3 år för International Labour Organisation i Thailand.

”Jag engagerar mig i Kids Future för att barnen är det viktigaste som finns. Och jag vill, för mina barns skull, arbeta för en schysstare framtid för fler. Vi kan och vi ska förändra framtiden”.

Johanna

Vice ordförande

Johanna arbetar som kurator inom primärvården. Hon är utbildad journalist och socionom. Har tidigare arbetat som journalist på SVT. Som socionom har hon arbetat mot våld mot kvinnor och barn. Hon har erfarenhet från frivilligsektorn och socialtjänsten både som handläggare och i chefspositioner. Hon studerar nu psykoterapeutprogrammet på Stockholms universitet.

”Jag vill arbeta för en jämlik värld, och genom Kids Future kan jag vara med och bidra till det”.

Pirjo

Kassör

Pirjo är den som suttit längst i Kids Futures styrelse. Hon är vårt institutionella minne då hennes kunskap om föreningen är ovärderlig. Pirjo arbetar annars inom resebranschen sedan många år.

“Jag har alltid velat arbeta för människor med minoritetsbakgrund och det är bland annat därför jag engagerar mig i Kids Future”.

Pim

Ledamot

Pim är influencer. Du hittar henne på Youtube, Instagram och Tik Tok. Hon arbetar som Marketing & Office administrator och har ett starkt socialt engagemang för kidsen i orten och för barnen i Thailand. 

”Jag har alltid brunnit för att alla barn ska få samma chans i livet och genom mitt engagemang i Kids Future kan jag bidra till det”.

Annika

Ledamot

.

Laura

Ledamot

.

Gunilla

Suppleant

Gunilla är civilingenjör och folkhälsovetare. Hon har en gedigen bakgrund inom internationellt utvecklingssamarbete. Mångårig erfarenhet från Sida och KI. Och har arbetat för UNDP i Latinamerika och för WHO på Jamaica. Just nu arbetar hon med sin första bok som ges ut under 2021.

Moa

Suppleant

.

Anna-Lena

Suppleant

.