Organisation

Vårt Team

Kids Futures Styrelse – vi arbetar helt ideellt. Just nu samarbetar vi med Kids Ark Thailand, Kids Ark USA och Carolina Sinisalo.

Karolin

Ordförande

Karolin arbetar som kurator inom primärvården. Hon är utbildad socionom med en magister i internationellt socialt arbete. Just nu läser hon psykoterapeutprogrammet på Stockholms Universitet. Intresset för utvecklingssamarbete har funnitssedan lång tid tillbaka.  Hon har tidigare arbetat med internationellt utvecklingssamarbete varav 3 år för International Labour Organisation i Thailand.

”Jag engagerar mig i Kids Future för att barnen är det viktigaste som finns. Och jag vill, för mina barns skull, arbeta för en schysstare framtid för fler. Vi kan och vi ska förändra framtiden”.

Johanna

Vice ordförande

Johanna arbetar som kurator inom primärvården. Hon är utbildad journalist och socionom. Har tidigare arbetat som journalist på SVT. Som socionom har hon arbetat mot våld mot kvinnor och barn. Hon har erfarenhet från frivilligsektorn och socialtjänsten både som handläggare och i chefspositioner. Hon studerar nu psykoterapeutprogrammet på Stockholms universitet.

”Jag vill arbeta för en jämlik värld, och genom Kids Future kan jag vara med och bidra till det”.

Pirjo

Kassör

Pirjo är den som suttit längst i Kids Futures styrelse. Hon är vårt institutionella minne då hennes kunskap om föreningen är ovärderlig. Pirjo arbetar annars inom resebranschen sedan många år.

”Genom mitt engagemang i Kids Future får jag möjlighet att arbeta för människor med minoritetsbakgrund vilket jag alltid velat göra. Att barn och unga får en bra start i livet är grundläggande och här ser jag att Kids Future gör skillnad”

Pim

Ledamot

Pim är influencer. Du hittar henne på Youtube, Instagram och Tik Tok. Hon arbetar som Marketing & Office administrator och har ett starkt socialt engagemang för kidsen i orten och för barnen i Thailand. 

”Jag har alltid brunnit för att alla barn ska få samma chans i livet och genom mitt engagemang i Kids Future kan jag bidra till det”.

Annika

Ledamot

Annika arbetar med familjehemsvård inom socialtjänsten och är utbildad socionom. Hon har tidigare arbetat på bank. 

Annika var med i Kids Futures första styrelse och är nu tillbaka. 

“Jag vill engagera mig i Kids Future eftersom jag brinner för barns och ungas utveckling och för att Thailand ligger mig varmt om hjärtat.  Jag har även besökt Kids Ark i Thailand och vet att vi gör skillnad “

Ingrid

Ledamot

Ingrid har arbetat under många år med produktutveckling och inköp inom inredningsbranschen. På så vis kom hon 2015 i kontakt med Kids Ark Foundation Thailand i samband med ett textilt designprojekt och fick även möjligheten att besöka Kids Ark och även på plats träffa barnen i byarna i deras fritidshem och skola.

“Att alla skall få en bra start i livet borde vara en självklarhet. Jag engagerar mig i Kids Future för att vi tillsammans kan bidra till att fler barn och ungdomar får möjligheten till det.”

Gunilla

Suppleant

Gunilla är civilingenjör och folkhälsovetare. Hon har en gedigen bakgrund inom internationellt utvecklingssamarbete. Mångårig erfarenhet från Sida och KI. Och har arbetat för UNDP i Latinamerika och för WHO på Jamaica. 

Laura

Suppleant

Laura är tandläkare och klinikchef med många års erfarenhet av både offentlig och privat sektor. 

” Jag engagerar mig i Kids Future då barns rätt till trygghet och utbildning är grundläggande. Att bidra till barns hälsa är givande.”

Moa

Suppleant

”Jag har valt att engagera mig i Kids Future för att tillsammans är vi starka och jag vill tro på en värld där vi arbetar för att alla ska kunna ha det precis så bra som möjligt. Att barnen får vara fria och växa upp med tillgång till möjligheter som de kanske annars skulle gå miste om, det är viktigt.”

Kontakta oss

Tack för att du kontaktar oss vi återkopplar så fort vi hinner.