Ditt bidrag är ovärderligt

Varje krona räknas

Medlemskap

  • 200 kr/år för enskild
  • 250 kr/år för familj 
  • 100 kr/år för studerande
  • 600 kr/år för företag

Betalas till Swish 900 0514, PG: 900051-4 eller  BG: 5592-6984.

När du är befintlig medlem räcker det med namn i meddelande.

Om du är ny medlem, skriv namn, email och andra kontaktuppgifter i meddelande eller meddela oss kontaktuppgifter på info@kidsfuture.se  eller via kontaktformuläret längst ner på sidan.

Gåvor

En gåva till Kids Future är en gåva som bidrar till att barn får vara barn. En gåva som ger barn en bättre framtid. Och en födelsedagspresent, examenspresent eller minnesgåva är en present till fler än mottagaren. Din gåva betalas via Plusgiro 900051-4, Bankgiro 5592-6984 eller Swish 900 0514.

Bli månadsgivare

Var med och förändra en bit värld tillsammans med oss! Gör det redan idag genom att starta en månatlig överföring via din bank. Överföring görs till SEB konto 5385 1013654. Storleken på bidraget bestämmer du men glöm inte att sätta överföringen till månadsvis. Märk inbetalningen med namn och meddela oss på info@kidsfuture.se eller via kontaktformuläret längst ner på sidan när du startat din överföring. Du kan när som helst avsluta eller ändra summa. TACK för att du bidrar till barns trygghet och framtid!

Samarbeta med oss

Vill ditt företag sponsra oss?

Vill din förening starta projekt med oss?

Vill du berätta om oss i skolan eller på arbetet 

Är du influencer och vill stötta oss genom att berätta om oss i dina sociala kanaler?

Har du andra ideer på samarbeten. Vi är öppna för samarbeten som förbättrar chanserna för barn. Kontakta oss så pratar vi vidare.

Varje bidrag gör skillnad

Mat: 150 kr per barn och månad
Skolmaterial: 25 kr per barn och månad
Skoluniform: 140 -300 kr beroende på storlek
Rugby: 80 kr per barn och månad (skjuts till träningen och mat efteråt)
Ett års budget för House of Hope: Cirka 150 000 kr

Våra partners

För att största delen av alla insamlade medel ska gå till ändamålet och göra så stor skillnad som möjligt eftersträvar vi låga administrativa kostnader. Vi är därför oerhört tacksamma för våra fantastiska pro-bono partners som erbjuder sina tjänster till Kids Future. Vill du/ni bli pro-bonopartner kontakta oss.

Kontakt